Welkom!

Fijn dat u deze site bezoekt! Dit is de website van de Hervormde Gemeente Sebaldeburen. Op deze website vindt u informatie over de kerkgemeenschap, het kerkgebouw, de geschiedenis, activiteiten die plaatsvinden, en dergelijke.

Voelt u zich van harte welkom in een van de kerkdiensten of op andere momenten.
Wilt u een ontmoeting met de gemeenteleden, een kerkenraadslid of de voorganger? Wees welkom!

Open kerk

Regelmatig is de kerk op doordeweekse dagen tijdens de zomer open. Meestal van 10:00 uur tot het begin van de avond. De kerk is open op het moment dat er een spandoek hangt en/of bordjes buiten staan. De kerk staat open omdat wij iedereen willen laten genieten van ons kerkgebouw. Wat kunt u in onze open kerk doen? In deze oude kerk in het hartje van Sebaldeburen kunt u als bezoeker genieten van de serene rust en stilte, een kaarsje aansteken, psalmen of liederen zingen, bidden tot God, Bijbellezen uit een van de (gratis) Bijbels die hier liggen, u verdiepen in de historie van deze kerk, en wat al niet meer zij. Op woensdagmorgen van 10:00-12:00 is er een gezellig koffiemoment. Van harte welkom!

Verbindingsdiensten

VERVOLG: Verbindingsdiensten Sebaldeburen
Na de eerste twee geslaagde Verbindingsdiensten, beleggen we nu een 3e en 4e Verbindingsdienst op zondag 28 augustus en 25 september van 14.00-15.00uur (let op: gewijzigde aanvangstijd) in de dorpskerk van Sebaldeburen.

Deze samenkomsten in een huiselijk ingerichte en sfeervolle kerk zijn bedoeld als ‘’verbindingsmomenten’’. Misschien kent u het wel; dat diepe verlangen naar verbinding of relatie. Iedereen verlangt naar wel naar in het leven. En de hoop is dat deze diensten bijdragen aan verbindingen. Verbinding met jezelf, met de mensen om je heen, met de wereld waarin je leeft en bovenal met God. Elke dienst heeft een eigen thema. Op 28 augustus is dat het thema ‘’Wat is mijn beeld van God?’’ en op 25 september is dat het thema ''Wie ben ik?’’ . Tijdens de samenkomsten is kindermoment. Muziekgroep BEN uit Enumatil zal het zingen begeleiden en zorgen voor muzikale momenten. Er vind een korte overdenking door een spreker plaats, waarna er onderling gesprek mogelijk is door het (anoniem) indienen van vragen. Nadien is er koffie, thee en gebak in het gebouw Irene naast de kerk.

Spreekt jou dit aan? Iedereen is van harte welkom! Toegang is gratis.

Meer informatie over het pioniersteam en haar activiteiten kunt u vinden op de website:  www.deverbinding-sebaldeburen.nl

26-03-2021

Online Paas Gesprekskring

Vanaf donderdag 25 februari tot en met donderdag 25 maart zijn er 5 avonden gehouden waarop we met een groep mensen hebben gesproken over thema's die met Pasen te maken hebben: vasten, biechten, vergeven, lijden en opstaan.

Online gesprek Pasen.jpg